Sélection pour vous
By Faratiana
By Faratiana est une petite entreprise artisanale qui transforme le cacao en chocolat et produits dérivés (savons) et les fruits locaux en confitures artisanales avec du siramamy gasy, des sauces, des cuirs de fruits, des purs jus de fruits,….. Elle travaille surtout les fèves de cacao provenant d'une jeune coopérative qui se trouve dans la vallée de Sambirano, plus précisément d'Ambanja.
Diplômée en admnistration des Entreprises et du Commerce, elle a un don pour la cuisine et elle l’exerce depuis une vingtaine d'années. Elle est dans l'entrepreneuriat depuis 2006. By Faratiana existe pour rester en bonne santé, pour avoir une alimentation saine et équilibrée. C’est une adepte de la cuisine naturelle, sans conservateur ni additif. Elle travaille de façon « fait-maison » pour garder l’authenticité de chaque saveur et de chaque ingrédient.
N’hésitez pas à visiter le site internet https://by-faratiana.business.site/.
D.H.R
Biogaz Miaro ny tontolo iainana Ny " biogaz " dia entona azo avy amin’ny fifangaroana « gaz méthane » sy ny « dioxyde de carbone ». Azo avy amin’ny fanodinana ny fako mora levona na fako organika ao anaty « digesteur » ny biogaz. Ny entona azo dia afaka ampiasaina amin’ny fandrahoana na fanafanana sakafo na fanazavana ary azo avadika ho herinaratra. Ny « digesteur » dia fitaovana entina hanodinana ireo fako. Ny "Biogaz Angovo-Mada" no manao ny asa fanamboarana azy. Ny olona tena mety manjifa azy dia ny mpiompy sy ny mpamboly. Ny fako organika rehetra dia mety ampiasaina hamokarana biogaz avokoa fa ny tena mamokatra dia ny taimbiby » " Biogaz Angovo Mada-Combustible ", orinasa tsy miankina amin’ny fanjakana, naorin’i Vahatriniaina Rizah Randriamihaja ny faha-28 aprily 2020. Ao Analamahitsy no misy azy. Mamokatra sy Manangana ny angovo azo havaozina (Biogaz) sy miaro ny tontolo iainana amin’ny alalan’ny fanodinana ny fako (recyclage des déchets) no ant
Commentaires
Enregistrer un commentaire